Over ons

Mijn naam is Monique Deitz, oorspronkelijk verpleegkundige. Ik ben sinds 1987 podotherapeut en heb als zodanig bijna 10 jaar een goedlopende eigen praktijk in Kerkrade gehad. Vanwege mijn huwelijk in 1997 ben ik naar Noord-Brabant verhuisd. In 2007 ben ik samen met mijn dochter teruggekeerd naar mijn geboortestad. Sindsdien heb ik voor collega’s in loondienst gewerkt: Hanssen Footcare (Heerlen), Willems Podotherapie (nu Voetzorg Maastricht) en Podocentrum Koenen (Vaals en Klimmen).

In augustus 2015 werd door de gevolgen van een burn-out in combinatie met de eisen van de zorgverzekeraars mijn contract niet verlengd door mijn toenmalige werkgever. Dat heb ik even laten bezinken en ik heb erover gedacht het roer om te gooien, maar uiteindelijk heb ik toch besloten om opnieuw een eigen bedrijf te starten in de vorm van een pedicure-praktijk in ons huis. Ik wil graag iets kunnen betekenen voor mensen. Ik heb in de loop der jaren heel wat voeten voorbij zien komen en veel voeten verzorgd, omdat dit de basis is van podotherapie. Volgens oud-patiënten en collega’s ben ik er goed in. Mensen waren altijd heel tevreden over mijn behandelingen.

In een eigen praktijk kan ik voor mijn gevoel een betere zorg bieden aan mijn cliënten en met minder stress. Ik vind namelijk aandacht voor de mens in de stoel heel belangrijk. Vertrouwen opbouwen door een goed gesprek tijdens de ​behandeling vind ik heerlijk, maar het kost net iets meer tijd en als zelfstandige kan ik mijn tijd zelf indelen en mijn eigen prioriteiten stellen. Door mijn ervaring als podotherapeut kan ik net iets meer bieden dan een pedicure en ik hoop dan ook dat mensen met pijnklachten door likdoorns en/of nagelproblemen zonder pijn de deur uit gaan als zij door mij behandeld zijn.

Ik bied u in eerste instantie voetverzorging met persoonlijke aandacht. Mijn andere doel is om mensen meer balans in hun leven te kunnen geven. Wat daarbij kan helpen is het dragen van magneetsieraden en –accessoires. Mocht u daar meer over willen weten, dan vertel ik het u graag. Mijn visie is: ‘People living the life they love and enjoy’!

ENJOY YOUR FEET & ENJOY YOUR LIFE !